450 TL den itibaren

Bodrum Çıkışlı Tam Gün Efes Antik Kenti Turu

Created with Sketch. Muğla, Turkey

Süre

12 Saat

İptal Koşulları

2 güne kadar

Kapasite

5 Kişi

Diller

İngilizce, Türkçe

Açıklama

Bodrum’a 168 km. yaklaşık 1,5 saatlik bir mesafede yer alan Efes Antik Kenti, dünyanın yedi harikasından biri olarak kabul edilmektedir. Türkiye’de tatil yerleri arasında yer alan ve mutlaka görülmesi gereken Efes, M.Ö 245 yılında kurulan bir yerdir. Yıllık ortalama 2 milyona yakın yerli ve yabancı turistin ziyaret ettikleri Efes Antik Kenti, tüm tarihi güzelliklerini cömertçe misafirlerine sunan bir doğa harikasıdır.

Bodrum çıkışlı tam gün Efes Turumuz misafirlerimizin bölge otellerinden 08:00 – 08:55 arası alınması ile başlıyor. Kahvaltımızı (Ekstra) Efes’e ulaşmadan önce alıyoruz. Antik Dünya’nın 7 harikasından biri olan Artemis Tapınağı’nı ziyaret ediyoruz. Artemis tapınağı sonrası Efes Açık Hava Müzesine varıyoruz. Turumuza  kalıntıları günümüze kadar ulaşan Hadrian Tapınağı, Celcus Kütüphanesi, Büyük Tiyatro’yu profesyonel rehberimiz eşliğinde ziyaret ederek devam ediyoruz. Öğle yemeğimiz  sonrası tekrar Bodrum’a hareket ediyoruz.

Önemli Bilgilendirme

  • Bu aktivite için yetişkin yaş aralığı 13-85, çocuk yaş aralığı 7-12, bebek yaş aralığı 0-6 olarak belirlenmiştir ve fiyatlandırma bu yaş aralığına göre uygulanmaktadır.
Daha Fazla

Dahil Olanlar / Dahil Olmayanlar

  • Otel transferleri
  • Öğle yemeği
  • Efes Antik Kenti giriş ücreti
  • Kahvaltı
  • İçecekler

Duration

Tam gün

Diller

İngilizce
Türkçe

Aktivite Tipleri

Günlük Turlar
Tam Gün Rehberli Turlar

Aktivite Lokasyonu

Created with Sketch. Muğla, Turkey
Created with Sketch.
den itibaren 450 TL

İlgili Turlar